|   | 
  • Mamur Başkan Kaldı ve Takım Küme Düştü


    Mamur Başkan Kaldı ve Takım Küme Düştü
    Erciyesspor'un eski başkanlarından olan Necmettin Apaydın Kayseri takımlarının da durumunu değerlendirdi.

    Necmettin Apaydın ilk olarak Kayserispor'un durumunu değerlendirdi. Necmettin Apaydın, ''Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur. Bu takımın küme düşeceği ilk kongre kararı alındığında belliydi. Ondan sonra bir tedbir alınmadı. Sayın Mamur başkan kalsın diyorlardı. Alın buyurun Mamur başkan kaldı ve takım küme düştü. Bundan sonra bu takımı küme düşürenler, bu takımı tekrardan süper lige çıkartması lazım. Çünkü yakışanı budur.''

    Apaydın, daha sonra da Kayseri'nin bir diğer takımı Erciyesspor hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

    Apaydın, ''Ziya Başkan, Erciyesspor'a büyük bir maddi ve manevi destek verdi. Bütün Kayseri şehrinin Ziya Eren'e teşekkür borcu var. Ben baştan beridir, Erciyesspor'un ligde kalacağını ve seneye de Ziya Başkan'la çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Belki de Kayserispor'un yapmadığı şeyleri yapacaktır diye tahmin ediyorum'' dedi.

    http://www.kayserinews.com/



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.