|   | 
  • Mardin'de bombalı saldırı: 1 asker ve 1 polis şehit


    Mardin'de bombalı saldırı: 1 asker ve 1 polis şehit
    Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker ve 1 polis şehit oldu, 10 güvenlik görevlisi ise yaralandı.

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) infilak etmesi sonucu 1 asker şehit olurken, ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 1 polis memuru da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. EYP'li saldırıda şehit sayısı 2'ye yükseldi.

     

    Edinilen bilgiye göre Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında bölücü terör örgütü mensuplarınca El Yapımı Patlayıcı'nın infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit olmuştu. Olayda yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 polis memuru da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. İlçede operasyonlar devam ediyor.  

     

    42 Terörist Teslim Oldu

    Mardin Nusaybin'de PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda aralarında kadınların da bulunduğu 42 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.