|   | 
  • Marius Sumudica: "Mourinho gelse o da bir şey yapamaz"


    Marius Sumudica:
    DG Sivasspor ile golsüz berabere kalan Rizespor’da Teknik Direktör Marius Sumudica, “İsmail Kartal kötü bir hoca, Ünal Karaman kötü bir hoca, Tomas kötü bir hoca, Sumudica kötü bir hoca. Rize’ye gelen bütün hocalar mı kötü hocalar? Yarın Mourinho gelse o da bir şey yapamaz” dedi.

    Süper Lig’in 27. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sumudica, “Bir tane daha kötü oynadığımız maç. Gol atmayı yine beceremedik, gol atmak için fırsat da bulamadık. 70 dakikadan fazla rakipten 1 kişi fazlaydık. Bazen 1 kişi eksik oynadığınızda daha iyi, daha sıkı kapanıyorsunuz. Geriye yaslanıyorsunuz, bu da bizim için çok zor oluyor. Maçta boşluk bulamıyoruz. Ben elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. Bir defans oyuncusunu forvet ile değiştirdim, hücuma önem verdim. Bütün hücum oyuncularını sahaya sürdüm. Takım Remy ve Boldrin’in eksikliğini hissettiğini bugün de gösterdi. Oyuncularıma tekrar saygı göstererek söylüyorum bunu ama bugün gol atacak kaliteye sahip değildiler. Elimden gelen bu, yapacak başka bir şeyim yok. Ailemden uzak bir ülkede çalışıyorum. Günümün 7-8 saati futbol çalışarak geçiyor. Ben buradan oyuncularıma bir soru yöneltmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

    “Mourinho gelse o da bir şey yapamaz”
    Kayserispor ve Gazişehir FK’da başarılı olduğunu düşündüğünü fakat Rizespor’da bu başarıyı yakalayamadığını dile getiren Sumudica, “İsmail Kartal kötü bir hoca, Ünal Karaman kötü bir hoca, Tomas kötü bir hoca, Sumudica kötü bir hoca. Rize’ye gelen bütün hocalar mı kötü hocalar? Yarın Mourinho gelse o da bir şey yapamaz. Benim fikrim bu şekilde. Kayseri ve Gaziantep’te başarılı bir sonuç aldığıma inanıyorum. Buraya geldim futbolu mu unuttum? Söyleyecek bir şeyim yok. Kulüp çok güzel bir kulüp, bütün imkanları var, oyuncularına sağlıyor. Maaşları gününde yatırıyor, tesislere büyük yatırım yapıyor. Oyuncuların maaşlarını geciktirmiyor. Ama bazen demek ki bu yeterli olmuyor” şeklinde konuştu.

    Rıza Çalımbay sarı kart gördü

     

    Süper Lig’in 27. hafta maçında Sivasspor, Rizespor’a konuk olurken, mücadelenin 88. dakikasında Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay sarı kart gördü.
    Bir pozisyon sonrasında verilen karara sinirlenen ve itiraz eden deneyimli teknik adam, karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
    Sarı kartın ardından Çalımbay’ı teknik heyet sakinleştirdi.
     

    Rıza Çalımbay: "Zor bir deplasmandan puan ile dönmek avantaj"

    Süper Lig’in 27. Haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Zor bir deplasman, puan ile dönmek avantaj" dedi.
    Karşılaşmanın ardından basın açıklaması yapan Rıza Çalımbay "Maça iyi başladık ve 11 kişi iyi pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. 10 kişi kaldıktan sonra baskı yemek normal. İkinci yarı rakibi kendi sahamızda karşılayıp kontra yakalamak istedik. Kontratak yakaladık ama son pasları değerlendiremedik. Takımım maçın başından sonuna kadar dört dörtlük oynadı. Takımın oyun disiplini mükemmeldi. Zor bir deplasman, puan ile dönmek avantaj" ifadelerini kullandı.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.