|   | 
  • Masa Tenisi'nde Şampiyon Büyükşehir


    Masa Tenisi'nde Şampiyon Büyükşehir
    Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kuruluşlar Masa Tenisi Ligi'nde şampiyon oldu.7 takımdan 32 lisanslı sporcunun katılımı ile 13 Mart-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen...

    Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kuruluşlar Masa Tenisi Ligi'nde şampiyon oldu.
    7 takımdan 32 lisanslı sporcunun katılımı ile 13 Mart-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımının birinciliği ile sona eren 2013-2014 sezonunda ikinciliği Harb-İş, üçüncülüğü ise 12. Hava Üs Komutanlığı takımları elde etti.
    Şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 26-28 Haziran tarihlerinde Bursa'da düzenlenecek olan Kuruluşlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.