|   | 
  • MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DEVELİ'Lİ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINDAN DESTEK


    MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DEVELİ'Lİ HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINDAN DESTEK
    Engellilere tekerlekli sandalye olarak dönen mavi kapak kampanyasına Develili hayırsever iş adamları da destek vermeye başladı.

     Engellilere tekerlekli sandalye olarak dönen mavi kapak kampanyasına Develili hayırsever iş adamları da destek vermeye başladı.

    Belediye tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına kapak toplayarak destek veren işletmecisi Resul Şiraz 20 bin kapak toplarken, hayırsever iş adamı

    Hasan Çevik

    10 adet tekerlekli sandalye alınarak kampanyaya destek verdi.

    Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, "Engelli sağlık raporu ile belediyemize

    başvuran ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeleri teslim ederek engellilere destek sağlamaktayız. Hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak 1 yılda kampanya dahilinde ihtiyaç sahiplerine 4 adedi akülü olmak üzere 20 adet engelli sandalyesi temin edildi" dedi.

    53 yaşındaki annesi Fatma Gürbüz için oğlu Ramazan Gürbüz engelli sandalyesini teslim alırken mavi kapak kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek kendisinin de

    bundan sonra kampanyaya kapak toplayarak destek vereceğini belirtti.

    Kampanya çerçevesinde 8 Yaşındaki Saray Halı İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Elif Çakır'a engelli sandalyesi öğretmenleri ile birlikte teslim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.