|   | 
  • MELİKGAZİ BELEDİYESİ 204 ADET ARAÇ LASTİĞİ SATIN ALDI


    MELİKGAZİ BELEDİYESİ 204 ADET ARAÇ LASTİĞİ SATIN ALDI
    Melikgazi Belediye Başkanı Memdun Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesince bulunan iş makinelerinde kullanılmak üzere yapılan ihale ile 204 adet araç lastiği alındığını bildirdi.

     Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarında hizmet veren kamyon, greyder ve kepçe gibi iş makinelerin yoğun çalışması sonucu lastiklerin yenilenmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, yaz aylarında alt yapı, yol gibi çalışmalar yaparken kış aylarında da kar temizleme çalışması yaptıklarını dolayısı ile 12 ay boyunca hizmet verdiklerini belirtti.
    Kamu hizmetlerin süreklik istediğini bu neden ile yatırım ve hizmetlerde kullanılan araç ve gereçlerin her zaman hazır olması gerektiğini bunun için bakım, onarım yanında yedek parça ile kullanılan parçaların belli aralıklar da yenilenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:
    "Melikgazi Belediyesi olarak yol ve alt yapı çalışmalarını daha etkin ve verimli sunabilmek için sürekli iş makinesi araç parkını hem yeniliyor hem de yeni araçlar satın alarak genişletiyoruz. Yol ve alt yapı çalışmalarında hizmet veren kamyon, kamyonet, greyder, silindir ve kepçe gibi iş makinelerimiz sadece yaz aylarında hizmet vermemektedir. Bu araçlar kış aylarında da kar temizleme çalışmasında kullanılmaktadır. Bu açıdan iş makinelerimiz 12 ay boyunca hizmet vermektedir. Bu neden ile yapılan ihale ile 166 adet kamyon lastiği ile 38 adet greyder, kepçe gibi ağır iş makineleri için lastik satın alınmıştır.?

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.