|   | 
  • Melikgazi Belediyesi ile Milli Eğitim el ele


    Melikgazi Belediyesi ile Milli Eğitim el ele
    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan toplam 201 okulda genel temizlik ve ilaçlama çalışmasının yapıldığını söyledi.

     
    Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir,milli eğitim ve belediye yetkililerinin katılımı ile Mimarsinan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi?ndeki temizlik çalışmasını yerinde inceledi.

    Anaokulundan liseye varana kadar yedi okul yaptırmış, öğretmenler odası, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, çevre düzenlemesi, konferans ve spor salonları, dış cephe boyama, kırtasiye yardımı,okul birincilerinin ödüllendirilmesi,meslek edindirme kursları,lise ve üniversiteye hazırlık kursları gibi eğitimin birçok alanında referans belediyeye yakışır yüksek kalitede hizmeti yerine getirdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    ? ?Belediyemiz ve Milli Eğitimimiz El Ele? projesi anlayışı içerisinde Melikgazi bölgesi sınarları içerisinde bulunan 201 okulumuzun Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ortak çalışması sonucu genel temizlik çalışmasını yapıyoruz. Okullarımız eğitim öğretime başladığında adeta tertemiz olacak ve çocuklarımız temiz ve nezih bir ortamda yeni döneme başlayacaklar. Temizlik çalışmasının yanı sıra aynı zamanda ilaçlama çalışması yapmak suretiyle okullarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim dönemine başlamasını sağlamış olacağız. İş birliğimize destek veren Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Ülkemizi, geleceğimiz olan yavrularımızı seviyoruz, eğitim standardının yükselmesini önemsiyoruz. Bunların yanında okullarımızın fiziki ortamlarının güzelleşmesini her zaman ön planda tutuyoruz.Bu çalışmaları yaparken emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ise Başkan Memduh Büyükkılıç'a ve ekibine eğitim camiası adına teşekkür etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.