|   | 
  • Melikgazi Belediyesi, Kurban Bayramı'na Hazır


    Melikgazi Belediyesi, Kurban Bayramı'na Hazır
    Memduh Büyükkılıç, her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

     
    Her yıl olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi tüm tedbirleri aldıklarını ve nöbetçi birimler ile vardiya usulü çalışacak ekipleri arası koordinasyonunun sağlandığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçesi Kurban Hizmetleri Komisyon kararı gereği bir dizi tedbir alındığını söyledi. 

    Gerçekleştirilen toplantı da Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 18 ayrı bölgede kurban kesim yeri belirlendiğini ve bu alanların sürekli hizmet vermesine kararlaştırıldığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, cadde ve sokaklarda kurul kararı gereği hayvan satışına ve kesimine izin verilmeyeceğini kaydetti.

    Kurban kesim alanında belediye olarak da tüm tedbirlerin alındığını zabıta, veteriner, temizlik ve sağlık ekiplerin satış süresince görev yapacağını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi Belediyesi olarak her yıl sürekli olarak düzenli, sağlıklı ve hijyenik ve temiz bir çevrede ve alanda kurban kesim yerleri oluşturuyoruz. Belediyemize ait üstü Kapalı Semt Pazaryerlerimiz çok amaçlı olup kurban bayramlarında kurban kesim yeri olarak hizmet verecektir. Kurban kesim yerleri sürekli olarak kesim olduğu sürece deterjanlı su ile yıkanacak, İlaçlanacak ve kireçlenecektir. Halk ve çevre sağlığı bizim önemli ve asli görevlerimiz arasındadır. Kamu kullanımına açık kaldırım, cadde, sokak, park gibi yerlerde kesim yapılmayacaktır. Ayrıca kurban kesim satış merkezinde sürekli olarak veteriner hekim, ehil kasaplar görevlendirilmiştir. Kurbanlıkların sağlık ve kontrol edildiğini gösteren sarı küpeleri kontrol edilmektedir.? dedi.

    Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kurban kesim yerlerinin ise şimdiden hazır hale getirildiğini ve sorunsuz bir bayram için koordineli çalışıldığını kurban kesim yerlerinin sürekli ilaçlanacağı ve veteriner hekim bulundurulacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.