|   | 
  • MELİKGAZİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


    MELİKGAZİ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
    Melikgazi Belediye Meclisi Toplantısı, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapıldı.

     Melikgazi Belediye Meclisi Toplantısı, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapıldı.

    Meclis gündemindeki 9'u idari, 4'ü Mali ve 16'sı imar konusu 29 madde görüşülerek karara bağlandı.

    Toplantıda, denetim komisyonuna Rıdvan İlkaya, Nuri Özköse, Adnan Hüsrevoğlu, Özgül Ayhan ve Nusret Uğurlu, plan bütçe komisyonuna Hamdi Merkezo, Hayriye Sözduyar, Kahraman Avcı, Erhan Köklü ve Yılmaz Üçkan, imar komisyonuna A. Serdar Altuntuğ, Cengiz Şahin, Sinan Taşpınar, Orhan Gözel ve Ahmet H. Kürtüncü, hukuk komisyonuna Mehmet Savruk, Mehmet Berk, Özgül Ayhan, Kahraman Avcı ve Venhar Pakırdaşı, çevre sağlık ve eğitim komisyonuna Mehmet Berk, Hayriye Sözduyar, Veysel Bayar ve A. Hilmi Kürtüncü seçildi.

    Büyükkılıç, önceki dönem komisyonlarda görev alan meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "2012 yılında gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlarla ilçeye yeni bir imaj kazandırdık. Kentsel dönüşümü 15 yıldır başarı ile uygulayan belediyemiz, geçen yıl 260 daireyi hak sahiplerine teslim ederken, 440 sosyal konutun temelini attı. Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Mimarsinan, Turan, Gürpınar, Büyükbürüngüz gibi yeni bağlanan yerleşim alanındaki yatırımlarımız ve hizmetlerimizle bu bölgeler şehir merkezindeki hizmetleri almaya başladı" dedi.

    Büyükkılıç, mecliste alınan kararların ilçeye hizmet olarak yansıdığını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.