|   | 
  • Melikgazi Belediyesi yetim çocukları unutmadı


    Melikgazi Belediyesi yetim çocukları unutmadı
    Melikgazi Belediyesi, Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen ‘Yetim Bayramlık Giydirme’ Programı kapsamında 205 yetim çocuğu giydirdi.

    Bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen programa Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri İHH yetkilileri katıldı. 

     

    Giysilerini kendileri seçen çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Yetimlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Kayseri İHH yetkilileri, “Dinimiz de medeniyetimiz de yetim ve öksüzlere sahip çıkmayı bir erdem olarak kabul eder. Bizler ‘Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır’ diyen yetim bir Peygamberin ümmetiyiz. Bu yüzden yetimler bu toplumun bir parçası ve kollanması, korunması ve sahip çıkılması gerekir” dedi.

     

    Alışverişten sonra yetimleri dernek binasına götüren Kayseri İHH yetkilileri, yetimlerin gönüllerini yetim bırakmayan, yetimlerimize bu güzel duyguyu yaşatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.