|   | 
  • Melikgazi Belediyespor, Batman Petrolspor'u Konuk Edecek


    Melikgazi Belediyespor, Batman Petrolspor'u Konuk Edecek
    Türkiye Erkekler Basketbol 3.Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor, ligin 8. haftasında Kayseri?de Batman Petrolspor takımını konuk edecek.

     BASKETBOL TAKIMI BATMAN PETROLSPOR?U KONUK EDECEK.

     

    Türkiye Erkekler Basketbol 3.Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor, ligin 8. haftasında Kayseri?de Batman Petrolspor takımını konuk edecek.

    Sezon öncesi güçlü bir kadro ile lige başlayan ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan Melikgazi Belediyespor, bu hafta kendi evinde oynayacağı Batman Petrolspor karşılaşmasını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

    Melikgazi Belediyespor ligde geride kalan 7 maç sonunda topladığı 8 puanla 11. sırada yer alıyor.

    Melikgazi Belediyespor-Batman Petrolspor karşılaşması 07 Aralık Pazar Günü Saat 16.00?da Atatürk Spor Salonu?nda oynanacak.

     

    VOLEYBOL TAKIMI DEPLASMANDA HATAY PAYAS BELEDİYESİNİN KONUĞU

     

    Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B grubunda şehrimizi temsil eden Melikgazi Belediyespor, ligin 9. Haftasında deplasmanda Hatay Payas Belediye 1975 takımına konuk olacak.

    Geçtiğimiz hafta Sivas 4 Eylül Belediyespor ile karşılaşan ve başa baş mücadele ettiği karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılarak uzun bir aradan sonra yeniden puanla tanışan Melikgazi Belediyespor, Payas Belediyespor karşısında salona mutlak galibiyet için çıkacak.

    Melikgazi Belediyespor ligde geride kalan 8 haftada topladığı 4 puan ile 11. sırada bulunuyor.

    Hatay Payas Belediye 1975- Melikgazi Belediyespor karşılaşması 6 Aralık Cumartesi günü saat 14.00?de oynanacak.

     

    Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada, ?her iki takımımızda şu anda arzuladığımız sonuçları alamıyor. Ancak, voleybol ve basketbolcularımız maçlarda son saniyeye kadar mücadelelerini sürdürüyorlar ve kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu da aslında bizi mutlu ediyor. İki takımımızın da mücadele ettiği ligler gerçekten çok zorlu. Takımlarımız inanıyorum ki, ilerleyen haftalarda toparlanarak galibiyetler alıp sezon sonunda ligi orta sıralarda tamamlayacaklardır. Diğer yandan da tüm sporseverleri bizim için son derece önemli olan, belki de çıkış maçımız olacak Pazar günü oynayacağımız Batman Petrolspor karşılaşmasına davet ediyorum. Onların desteği ile inşallah galip geleceğiz dedi.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.