|   | 
  • MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI ALT YAPISININ BÜYÜK BAŞARISI


    MELİKGAZİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI ALT YAPISININ BÜYÜK BAŞARISI
    Melikgazi Belediyespor Voleybol alt yapı takımları il birinciliği müsabakalarında Yaş Grubu ve yıldız takım kategorilerinde, son üç yıldır olduğu gibi bu yıl da şampiyon olarak, grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

     Yaş grubu, yıldız ve genç takım olarak toplam 50 sporcu ile çalışmalarına Keykubat ve Danişmentgazi sosyal ve spor tesislerinde antrenörler nezaretinde devam eden Melikgazi Belediyespor, bu sezon üç kategoride Melikgazi A ve Melikgazi B olarak 2?şer takımla mücadele etti ve şampiyon oldu.
    Salon sporlarına olan destek ve hizmetlerin en önemli göstergesi olarak bünyesindeki takımların liglerinde göstermiş olduğu başarılar olarak dikkat çektiğini belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, ''Çocuklarımıza imkan verildiğinde ne kadar başarılı olduklarını görüyor, bundan gurur duyuyoruz. Geleceğin A takımını oluşturacak olan gençlerimiz, ileride daha büyük takımlarda oynama şansını bulacak, Milli takımlarda, Avrupa Kulüplerinde ülkemizi başarı ile temsil edeceklerdir. Buna inancımız tamdır. Özellikle Voleybol branşında ilimizin lokomotifi olma özelliğini taşıyan takımımız, 2 ligde bu sezon istenilen başarıyı yakalayamasa da, alt yapıda göstermiş olduğu üstün başarı bizleri son derece ile mutlu etmiştir. Sporun ve sporcunun dostu olan Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç?ın bizlere olan desteği ve yol göstericiliği sayesinde daha çok gencimizin spor yapmasına imkan sağlamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sezon en az bir alt yapı kategorisinde Türkiye finallerinde iyi bir derece yapmak en büyük hedefimiz olacak'' dedi.
    Melikgazi Belediyespor Yaş Grubu Voleybol takımı grup maçlarını 17-21 Nisan tarihleri arasında, Yıldız takım ise 01-05 Mayıs tarihleri arasında federasyonca daha sonra belirlenecek bir ilde oynayacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.