|   | 
  • MELİKGAZİ'DE BUZLANMAYA KARŞIN TUZ SERPME ÇALIŞMALARI


    MELİKGAZİ'DE BUZLANMAYA KARŞIN TUZ SERPME ÇALIŞMALARI
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak karla mücadele çalışmaları için ekiplerin 3 vardiya halinde 24 saat görev başında olduğunu ve buzlanmaya karşın tuz serpme çalışmaların devam ettiğini söyledi.

     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak karla mücadele çalışmaları için ekiplerin 3 vardiya halinde 24 saat görev başında olduğunu ve buzlanmaya karşın tuz serpme çalışmaların devam ettiğini söyledi.

    Temizlik Hizmetleri Müdürlüğünün bünyesine iki adet Honda Marka HS 970 model paletli kaldırım kar püskürtme makinesinin satın alındığını belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

    "Melikgazi Belediyesi olarak kış koordinasyon toplantısı ile yapılacak çalışmalar bir plan içerisinde sıralanmakta ve iş görev çizelgesi hazırlanmaktadır. Yani kar temizleme, tuz serpme, kaldırım ve çarşı içi temizlik ekipleri oluşturulmakta ve kimlerin hangi araçlarla bu ekiplerde yer alacağı önceden planlanmaktadır. Bu planlı ve koordineli çalışma ile ilçe sınırları içerisinde yoğun bir çalışma sergilenmektedir. Bağ ve sayfiye yerleşim bölgeleri dahil olmak üzere tüm bölgemizdeki ana yollar, ana arteller ve ara yollar tamamı ile trafiğe açılmış durumdadır. 3 vardiya halinde 24 saat çalışmalar devam etmektedir Güvenli ve seri bir ulaşım için tuz serpme araçları 24 saat çalışıyor."

    Kış şartlarının ulaşımı olumsuz etkilediğini ancak güvenli ve seri ulaşım için tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Büyükkılıç, Battalgazi Bulvarı, Erciyes Caddesi gibi eğimli yollarda greyder ile tuz serpme araçları bulundurduklarını, belediye otobüs güzergahı, hastane ve okul yollarında kar temizleme ile buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

    Büyükkılıç, Kış aylarında kar temizleme ekiplerinin daha etkin ve verimli çalışabilmesi için fen işleri biriminden kamyon, greyder, dozer ve iş gücü takviyesi yapıldığını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.