|   | 
  • Melikgazi'de Kaçak Sigara Operasyonu


    Melikgazi'de Kaçak Sigara Operasyonu
    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde okey salonu işleten bir kişinin işyerinde ve evinde yapılan aramalarda toplam 203 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.Alınan bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Ağırnas kasabası Mustafabey Mahallesinde; M.Ü'nün,...

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde okey salonu işleten bir kişinin işyerinde ve evinde yapılan aramalarda toplam 203 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

    Alınan bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Ağırnas kasabası Mustafabey Mahallesinde; M.Ü'nün, okey salonu ve evinde kaçak sigara sattığı duyumunun alınması üzerine, mahkemeden alınan arama kararına istinaden şahsın işyerinde, evinde ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde, okey salonunda 147 paket değişik markadan oluşan menşei belli olmayan bandrolsüz sigara, ikametgahında ise 56 paket değişik markadan oluşan menşei belli olmayan toplam 203 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

    Olayla ile ilgili şüpheli M.Ü. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, sigaralara el konuldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.