|   | 
  • MELİKGAZİ'DE PERSONEL MORAL GÜNLERİ DEVAM DİYOR


    MELİKGAZİ'DE PERSONEL MORAL GÜNLERİ DEVAM DİYOR
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi bünyesinde yer alan birimlerde çalışanlara yönelik sohbet, ikram ve spor karşılaşmaların yapıldığı moral günlerinin devam ettiğini bu etkinliğin bir bakıma hizmet içi eğitim semineri gibi olduğunu söyledi.

    Çok amaçlı ve büyük ölçekli yatırım ve hizmetlerde emeği geçenlerin yorgunluklarını, streslerini atmalarını sağlamak için bir bakıma hizmet içi motivasyon düzenlediklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç "Yoğun iş programında çalışanlar aynı amaç ve gayret içerisindeler. Ancak bir birim de çalışan hatta bir çok kez telefon ile iş gereği konuşanların birbirlerini tanımadıklarını gözlemliyoruz. Asfalt, temizlik, geri dönüşüm ve atölye ile zabıta birimlerinde çalışanların belediye işi yapmalarına rağmen mekanların ayrı olmasından dolayı birbirini şahsen tanımıyorlar.

    Biz de hem birbirini tanımaları, sohbet etmeleri hem de bir nebze de olsa eğlenmelerine yardımcı olmak, birbirleri ile spor karşılaşmaları yaparak stres atmalarını sağlamak amacı ile uzun süren bu kış akşamları belli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün belediyemizin Zabıta biriminde çalışanlar ile Eğitim ve Kültür biriminde çalışanlar bir araya gelerek sohbet ettiler, ikram edilenleri paylaştılar. Sonrasında ise bir kısmı yüzme havuzunda, bir kısmı voleybol, bir kısmı da basketbol oynayarak eğlendiler. Bu tür etkinlikler ile hem bireylerin daha iyi tanışması, hem birimler arasında kaynaşma hem de genel çalışma temposunu yükseltme açısından büyük faydası olmaktadır" dedi.

    Motivasyon toplantısına katılan belediye çalışanları ile sohbet eden ve onlar ile eğlenceye iştirak ederek, voleybol maçında oynayan Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin örnek ve referans belediye olmasında çalışanların birbirleri ile olan dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinin büyük etkisi olduğunu ve birimler arasında uyumun çalışmalara ivme kazandırdığını sözlerine ekledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.