|   | 
  • MELİKGAZİ'DE SULAMA SUYU KANALLARI YAPILACAK!


    MELİKGAZİ'DE SULAMA SUYU KANALLARI YAPILACAK!
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan 5 bölgede sulama suyu kanalı yapım işinin ihale ile yaptırılacağını söyledi.

     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan 5 bölgede sulama suyu kanalı yapım işinin ihale ile yaptırılacağını söyledi.

    Kıranardı, Hisarcık, Gesi Kuzey Mahallesi, Güzelköy ve Kayabağ yerleşim bölgelerinde yer alan bağ ve bahçe alanlarının daha seri ve verimli bir şekilde sulanabilmesi için sulama kanalları yaptırılacağını belirten BaşkanMemduh Büyükkılıç "Sulama kanalları özellikle yaz aylarında bu bölgelerde oturan vatandaşlar açısından son derece önemlidir. Çünkü bu 5 yerleşim bölgesinde

    mevsimlik sebze ve meyve yetiştiriciliği çok önemli, bu açından gerekli su kaybının önlenmesi ve daha seri bir sulama yapılabilmesi için su kanalları yaptırılacak. Son üç yıl içerisinde

    54 km. su kanalı inşa ederek halkımızın hizmetine sunduk" dedi.

    Mevcut su kanalarının çok yıpranmış, kırılmış, hatta yer yer yok olmuş olduğunu, uzun yıllar bakım ve onarım yapılamayan bu su kanallarının su kaçaklarına sebep verdiğini ve bölge halkı tarafından pek hoş karşılanmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Sulama kanalının

    yapım ihalesinin Kamu İhale Kanununun 19. maddesine istinaden 7 Mart 2013 günü

    yaptırılacağını kaydetti.

    Başkan Memduh Büyükkılıç, 16 km. uzunluğundaki sulama kanalların bu yıl içinde yaptırılarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.