|   | 
  • MELİKGAZİ?DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 4 BİN KİŞİYE İAŞE PAKETİ


    MELİKGAZİ?DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 4 BİN KİŞİYE İAŞE PAKETİ
    Kayseri Melikgazi Belediyesi, ihtiyaç sahibi 4 bin aile için Ramazan iaşesi dağıttı. Belediye, iaşe dağıtımında izdiham yaşanmaması amacıyla insanların hassasiyetlerini ön planda tuttu.

     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak her Ramazan iaşe paketi hazırlayarak, aşevlerinden yiyecek ve ekmek yardımı alanlara verdiklerini hatırlattı. Başkan Memduh Büyükkılıç, ?İçerisinde gıda bulunan iaşe paketleri, her yıl muhtaç ailelere verilmek üzere belediyemizce satın alınmakta, hiçbir izdihama, kargaşaya ve insan haysiyet ve onurunu zedelemeden aşevlerinden yardım alanlara verilmektedir.? dedi.

    Başkan Memduh Büyükkılıç, 4 bin adet olarak hazırlanan iaşe paketlerini aşevlerinden dağıtımının tamamlandığını ve dağıtımın isim listesine göre yapılarak izdihama izin verilmediğini belirtti. Büyükkılıç, Ramazan iaşe paketleri verilirken, kişi saygınlığının korunduğunu ve onurlarının incitilmediğini kaydetti. Büyükkılıç, iaşe paketlerini dağıtırken hiç bir kavga ve insan onurunu zedeleyici görüntüye izin vermediklerini, çünkü dağıtımın rastgele yapılmadığını ifade etti. 

    Memduh Büyükkılıç, belediye olarak toplam 10 kalemden oluşan iaşe paketlerinde 2 kilo kesme şeker, 1 kilo çay, 1 kilogram zeytin, 2 kilogram fasulye, 2 kilogram pirinç, 5 paket makarna, 2 kilogram nohut, 2 kilogram kırmızı mercimek, 850 gramlık kutuda salça ve 2 litre sıvı yağ bulunduğunu söyledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.