|   | 
  • MELİKGAZİ'YE OYUNCAKİSTAN PARKLARI GELİYOR


    MELİKGAZİ'YE OYUNCAKİSTAN PARKLARI GELİYOR
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sırları içerisinde yeni yapılan parklar ile bu yıl içersinde yapılacak parklarda kullanılmak üzere çocuk oyun grupları, figürlü oyuncaklar, oturma bankları, çöp sepetleri ile spor aletleri satın alınacağını bildirdi.

     Melikgazi ilçesinin 81 mahallesi bulunduğunu ve çok geniş bir arazi üzerinde mesken alanların yer aldığını, barındırdığı nüfus ile de Kayseri ilinin yarısına hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle şehir merkezine uzak olan toplu konut alanları ile bölge yerleşim alanları için oyuncak, bank ve spor aletleri satın alınacağını belirtti.
    Şehrin merkezine uzak olan yerleşim bölgeleri ile toplu konut alanlarına özelikle çocuklar için çok amaçlı ve büyük ölçekli çocuk oyun alanları oluşturulacağını ve bu çocuk oyun grupları ile buraların adeta oyuncakistan Parkları olacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:
    "İlçe sınırları içerisinde bulunan park, bahçe ve yeşil alanlara yerleştirilmek üzere belediye olarak ihale yapacağız. Bu ihale ile 120 adet oyun grupları, 8 adet figürlü oyuncaklar, 100 fiberglas malzemeli salıncak, 1085 adet bank, 900 çöp sepeti ve 85 adet spor aletleri satın alınacaktır. Bu malzemeler çevre temizlik vergileri ile satın alınmaktadır. Dolayısı ile sizlerden toplanan vergiler yine size hizmet olarak geri dönmektedir. Bölge halkına özellikle çocuklarımıza hayırlı olsun.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.