|   | 
  • Melikgazi’de enerji aktarımına Belediye katkısı


    Melikgazi’de enerji aktarımına Belediye katkısı
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan 3 bölgeye 8 trafo merkezi tahsis edildiğini söyledi.

    Melikgazi sınırları içerisindeki mahallerde aydınlatma, ısınma ve her türlü elektrik ile çalışan cihazların kesintisiz olarak çalışabilmesi için bazı bölgelerde Kayseri Elektrik Şirketince trafo merkezleri oluşturulduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Trafo merkezlerinin belediye tarafından gösterilen uygun alanlara inşa edildiğini dolayısı ile belediyelerin enerji aktarımında büyük desteği ve katkısı olduğunu kaydetti. 
    Kayseri ilinde şehir merkezi ile bulvar, ana cadde ve caddelerde elektrik aktarma direklerinin yer altına alındığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalar da bulundu: 
    “İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm trafo merkezlerinin bulunduğu alanlar belediye tarafından tahsis edilmiştir. Hatta bu binalar çevresi ile uyumlu olabilmesi için binaların üstüne eski Kayseri evleri resimleri yapılmaktadır. Melikgazi de mahalleler büyüyor ve gelişiyor. Mahallelerde çok katkı binaların artması ile enerji ihtiyacı da artmaktadır. Belediye Meclisimizce ilçe sınırları içerisinde yer alan Erenköy, Tavlusun, Yeşilyurt, Gesi, Mimarsinan Bahçelievler ile Anbar Mahallesinde toplam 8 trafo yapılabilmesi ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi için Meclis Kararı ile arsa tahsisi yapılmış. Bölge halkına hayırlı olsun” 
    Kesintisiz enerji aktarımının özellikle bu sıcak havalarda çok önemli olduğu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, buzdolapları, soğutucular, semt sağlık ve acil servislerin cihazlarının bu enerjiler ile beslendiğini sözlerine ekledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.