|   | 
  • Melikgazi’den 6 Bölgeye Sağlık Merkezi


    Melikgazi’den 6 Bölgeye Sağlık Merkezi

    Melikgazi Belediyesi, ilçenin 6 farklı bölgesine sağlık merkezi yaptıracak.

    İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve yetkililerle birlikte sağlık merkezi yapılacak bölgelerde incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların seçim dönemindeki taleplerini değerlendirip yerine getirdiklerini ifade ederek, “Bugün İl Sağlık Müdürümüz ve ekiplerimizle birlikte Melikgazi ilçesinde sağlık tesisi yapacağımız yerleri inceledik. Seçim zamanında mahallelerimizi gezerken vatandaşlarımızın sağlık tesisi talepleri olmuştu. Bu kapsamda birçok sağlık tesisini Melikgazimize kazandıracağız. Danişment, Gültepe, Tınaztepe, Esentepe, Anbar ve İldem bölgesinde olmak üzere 6 noktada aile sağlık merkezi yapım çalışmalarını hızlandırdık. Şu anda arazi seçimi ve imar durumu düzenlemesi yapılıyor. Yakın zamanda temelini atarak inşaatlarına başlayacağız” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.