|   | 
  • Melikşa'tan, Boydak Holding'e destek


    Melikşa'tan, Boydak Holding'e destek
    Melikşah Üniversitesi mütevelli heyeti yaptığı açıklamada, Boydak Holding yöneticilerinin tutuklanmasını üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, Hacı Boydak ve Memduh Boydak'ın en kısa sürede serbest bırakılması istendi.

    Melikşah Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

     

    "Kayseri’nin saygıdeğer işadamlarından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak Bey ile üniversitemiz Mütevelli Heyet Üyesi ve aynı zamanda Boydak Holding CEO'su Sayın Memduh Boydak Bey'in adli makamlarca yürütülen bir soruşturma kapsamında, 06 Mart 2016 tarihinde tutuklanmış olmalarını üzüntüyle karşılamış bulunuyoruz.

     

    Hayırseverlikte ve girişimcilikte marka şehir olan Kayserimizde, ayırt etmeksizin herkese ve her alana yaptıkları hayırların yanı sıra, yatırımları ile binlerce kişiye istihdam sağlayan ve ürettikleri katma değerle şehir ve ülke ekonomisine çok önemli katkıları olan Boydak Holding yöneticilerinin, en kısa sürede, yüce Türk adaletinin vereceği kararla serbest kalacakları ümidini taşıyoruz.

     

    Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Üniversite Yönetim Kurulu ve Melikşah ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda ailelerine, dostlarına ve iş dünyasına kavuşacaklarına olan inancımızı belirtmek istiyoruz.

     

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.