|   | 
  • Melikşah Artık 2. Ligde


    Melikşah Artık 2. Ligde
    TB3L final grubunda İstanbulspor'u yenen Melikşah Üniversitesi 2.Lig'e yükseldi.

    Play-Off Final grubunda dördüncü maçında İstanbulspor ile karşılaşan Melikşah Üniversitesi Mondi Basketbol bir ara 17 sayı kadar geriye düştüğü ancak sonradan sert defansıyla ve taraftarını arkasına alarak rakibine üstünlük sağladı ve maçı 64 - 54 kazandı ve bu sonuçla TB2L'ye çıkmayı garantiledi.

    Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat ve Üniversite Genel Sekreteri Veli Demirci'nin de takip ettiği maçta Malazgirt taraftar grubu da yaptıkları tezahüratlarla takıma destek oldu. 

    21 sayı 12 ribaund 8 asistle oynayan kaptan Salih Uğraşhan maçın adamı seçilirken, Cahit Turan da 21 sayı 8 ribaundla maça etki eden isimlerden oldu.

    Oyuncular soyunma odasında Baş Antrenör Timuçin Meriç'i havaya atarak doğum gününü kutladı.

    Ekib bugün saat 18:00'da oynayacağı Gediz Üniversitesi maçını an az 6 sayı farkla kazandığı takdirde şampiyon olarak kupayı Kayseri'ye Melikşah Üniversitesi'ne getirecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.