|   | 
  • Melikşah?lı Öğrenciler, Minik Öğrencileri Sevindirmeye Devam Ediyor


    Melikşah?lı Öğrenciler, Minik Öğrencileri Sevindirmeye Devam Ediyor
    Melikşah Üniversitesi öğrencileri, sosyal sorumluk projelerini tüm hızıyla sürdürüyor."Sancaktepe'ye Uzanan El, Sen Ol" sloganıyla başlattıkları proje kapsamında oyuncak, kırtasiye, sınıf araç-gereçleri ve giyim ihtiyaçları olan Kayseri...

    Melikşah Üniversitesi öğrencileri, sosyal sorumluk projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

    "Sancaktepe'ye Uzanan El, Sen Ol" sloganıyla başlattıkları proje kapsamında oyuncak, kırtasiye, sınıf araç-gereçleri ve giyim ihtiyaçları olan Kayseri Sancaktepe İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine malzemeler, Melikşah Üniversitesi öğrencileri tarafından okula götürülerek teslim edildi.

    Proje kapsamında minik öğrencilerle bir araya gelen üniversiteliler, aldıkları hediyeleri çocuklara teker teker vererek mutluluklarına ortak oldu. Minik öğrencilerle hoş bir vakit geçiren üniversite öğrencileri, günün anısına yanlarında getirdikleri pastayı da çocuklarla birlikte kestiler.

    Kayseri 80. Yıl İşitme Engelliler Okulu'nda eğitim gören işitme engelli öğrencilere yönelik de etkinlikler düzenleyen Melikşah Üniversitesi öğrencileri aldıkları hediyeleri çocuklara vererek, birlikte çeşitli oyun ve eğlence aktiviteleri gerçekleştirdi.

    Üniversitenin Mekteb-i Theatron Tiyatro Topluluğu ekibi de büyük beğeni toplayan Hacivat-Karagöz oyununu işitme engelli kardeşlerine sergiledikten sonra program sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.