|   | 
  • Melikşah Mondi Basketbol Finallerde


    Melikşah Mondi Basketbol Finallerde
    Melikşah Üniversitesi Mondi Basketbol Takımımız Playoff 2.tur'da eşleştiği Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile oynanan üç maç sonucunda rakibine iki galibiyetle üstünlük sağlayarak Adana'da düzenlenecek olan 2.Lig Yükselme Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

    Sakarya'da oynanan mücadelede rakibini 57-67 mağlup ederek seride 1-0 öne geçen ekibimiz kendi salonumuzda oynadığımız, normal süresi 77-77 biten ve uzatmalara giden maçta rakibine 85-84 yenildi ve seri 1-1 e geldi. 2 Mayıs Cuma günü oynanan serinin üçüncü maçı ise büyük çekişmeye sahne oldu. İlk periyod Sakarya'nın 18-14 üstünlüğüyle noktalandı. İkinci periyoda her iki takımda skor üreterek başlarken ekibimizin tecrübeli oyuncularının devreye girmesiyle soyunma odasına 32-32 lik eşitlikle gidildi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede ekibimiz 3.periyodtaki üstün oyunuyla öne geçmeyi başardı. 4.period ortalarında farkı 11 sayıya kadar çıkaran ekibimiz, fark kapanmaya başlasa da üstünlüğü elden bırakmadı ve salondan 66 - 61 lik galibiyetle ayrıldı.

    Maç sonu açıklamalarda bulunan antrenör Timuçin Meriç: "Şu ana kadar her şey yolunda gelişti ama tabii önemli olan bundan sonrası. Basketbol olarak bazı eksiklerimiz var. Play-Off'lar sırasında daha sert ve daha agresif bir Melikşah olmak zorundayız" dedi.

    2.Lige yükselme final maçları 13-18 Mayıs' da Adana'da oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.