|   | 
  • Melikşah operasyonunda tutuklananların isimleri belli oldu


    Melikşah operasyonunda tutuklananların isimleri belli oldu
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Melikşah Üniversitesi’ndeki operasyonda gözaltına alınan ve aralarında akademisyen ve üniversite yöneticilerinin de bulunduğu 73 kişi önceki gün adliyeye sevk edilmişti.

    Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınan 73 kişiden Yücel C., Veli D., Bilal V., Necati V., Mahmut Dursun M., Hüseyin K. Hasan G., Ahmet U., Mustafa Y., Hayrettin E., Umut H., Doğan B., abdullah Y., Metin Mete Ö., Mehmet Evren S., Mustafa Y., Nihat K., Onur G., Sema B. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     
    Aileler gece geç saatlere kadar adliye önünde bekleyişlerini sürdürdü. Serbest kalan çalışanların yakınlarında büyük sevinç yaşanırken, tutuklananların aileleri üzüntü ve gözyaşına boğuldu. 
     
    Tutuklanan 19 kişi Nevşehir Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.