|   | 
  • MELİKŞAH'TA SEVGİ AKARÇEŞME RÜZGARI


    MELİKŞAH'TA SEVGİ AKARÇEŞME RÜZGARI
    Bu yıl 51?ncisi gerçekleşen Kütüphaneler Haftası kapsamında Zaman Gazetesi Köşe Yazarı Sevgi Akarçeşme tarafından Melikşah Üniversitesi?nde ?Kitaplar ve Okuma Üzerine? söyleşi gerçekleştirildi.

     
    Bu yıl 51'ncisi gerçekleşen Kütüphaneler Haftası kapsamında Zaman Gazetesi Köşe Yazarı Sevgi Akarçeşme tarafından Melikşah Üniversitesi'nde ? Kitaplar ve Okuma Üzerine ? söyleşi gerçekleştirildi. 

    Söyleşi, Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu?nda iki seans şeklinde gerçekleşti. Programa Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat, Melikşah Üniversitesi Genel Sekreteri Veli Demirci, 
    akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sevgi Akarçeşme; çok küçük yaşlardan itibaren günlük tutmaya başladığını ve günlük tutmasının, yazı yazmasını geliştirdiğini ifade etti. Söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Akarçeşme?ye Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut D. Mat tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.