|   | 
  • Melikşah'ta tek hedef galibiyet


    Melikşah'ta tek hedef galibiyet
    Türkiye Basketbol Ligi (TBL)’nin 21. haftasında yarın evinde Afyon Belediyesi’ni konuk edecek olan Melikşah Üniversitesi’nde tek hedef galibiyet.

    Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Halil Atlı yarın oynayacakları Afyon Belediyesi maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

     

    “Afyon Belediyesi son iki maçını kazandı. Takım olarak iyi mücadele ediyorlar. Maç iki takım için büyük önem arz ediyor. Bu yüzden zevkli ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Maç içerisinde az hata yapanın kazanacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak play-off yolunda önemli bir hamle yapmak istiyoruz.”

     

    Melikşah Üniversitesi – Afyon Belediyesi takımları arasında oynanacak mücadele yarın saat: 18.00’de başlayacak ve Melikşah Üniversitesi SK YouTube Kanalından canlı olarak yayınlanacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.