|   | 
  • Melikşah?ta yılın eğitmeni ödülleri sahiplerini buldu


    Melikşah?ta yılın eğitmeni ödülleri sahiplerini buldu
    Melikşah Üniversitesi?nde yeni eğitim öğretim dönemi öncesi akademisyenlerinin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen ?Yılın Eğitmeni Ödülleri? sahiplerini buldu.

     Melikşah Üniversitesi?nde yeni eğitim öğretim dönemi öncesi akademisyenlerinin motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen ?Yılın Eğitmeni Ödülleri? sahiplerini buldu. 

    Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Vatansever, Genel Sekreter Veli Demirci, Fakülte Dekanları ve akademisyenler katıldı. 

    Bu yıl ilk kez düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mahmut Mat, ?Bu tür ödüllerin eğitim kalitemizdeki çıtayı devamlı daha yükseğe çıkartmak için faydalı olacağını düşünüyorum. Aileler çocuklarını bize emanet ediyor ve öğrenciler de hayatlarının en önemli 5 yılını burada geçiriyor dolayısıyla bizim onları hem mesleki hem sosyal sorumluluk hem de kişilik olarak hayata en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor. Bu ödüllerin amacı iyi hoca, kötü hoca ayrımı yapmak değil, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi hocalarımızın motivasyonunu arttırmaktır ? şeklinde konuştu. 
    Yıl içerisinde öğrencilerle yapılan görüşmeler ve anketler sonucunda ?Yılın Eğitmeni Ödülü? nü almaya hak kazanan akademisyenler ödüllerini Rektör Prof. Dr. Mahmut Mat ve Fakülte dekanlarının elinden aldı. Tören Sonrası Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bayram Akarsu tarafından ?Öğrenci Motivasyonu? konulu konferans gerçekleştirildi.

    Yılın Eğitmeni Ödülü? alan akademisyenler şöyle; Fen Edebiyat Fakültesi Yılın Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. İrina Kantarbaeva. Hukuk Fakültesi Yılın Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Sinan Okur. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yılın Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Aynur Akpınar. Mühendislik Mimarlık Fakültesi Yılın Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Onur Genç. Sağlık Bilimleri Fakültesi Yılın Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Işın Cantekin. Yabancı Diller Yüksek Okulu Yılın Eğitmeni Okt. Rabia Elif Yakut. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.