|   | 
  • Melikşah Üniversitesi Rövanşa Çıkıyor


    Melikşah Üniversitesi Rövanşa Çıkıyor
    İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Lig' den TB3L' ye çıkan Melikşah Üniversitesi burada da lider olarak Play - Off oy¬namaya hak kazanmıştı.

    Konya takımı Selçuklu Belediyespor ile eşleşen takım buradan rakibini geçerek yarı finallere kal­mıştı. Son 12 takım arasına kalan takım bu­rada Sakarya Büyükşehir Belediye ile eşleşmişti.

    Sakarya' da oynanan ilk maça dur­gun başlayan temsilcimiz ilk çeyreği geride kapattı. İkinci periyotta rakibine sadece 4 sayı attıran turuncu beyazlılar ikinci yarıyı da üstün kapatarak ilk maçı kazandı.

    Bugün oynanacak olan maçı da ka­zanmak isteyen temsilcimiz böylece son altı takım arasına kalmak istiyor. Son altı takım arasına kalan takımlar kendi aralarında mü­cadele edecek.

    İlk iki sırayı alan takım TB2L' de mü­cadele edecek. Hazırlıklarını tamamladık­ları kaydeden Melikşah Üniversitesi Genel menajeri Orçun Topçu buralara geldikten sonra artık ikinci ligden dönüşün olmadığını söyledi. Müsabaka bugün saat 16.00' da oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.