|   | 
  • Memorial Kayseri'den, Doğuma Hazırlık Kursu


    Memorial Kayseri'den, Doğuma Hazırlık Kursu
    Keyifli, heyecanlı ve bir o kadar da stresli geçebilen hamilelik döneminin başındayken merak ettiğiniz ve belki de biraz endişelendiğiniz konular olabilir.

    Memorial Doğuma Hazırlık Kursu, Memorial Kayseri Hastanesi ve Kocasinan Kaymakamlığı işbirliğiyle hamilelik ve doğum süreci boyunca ihtiyacınız olacak tüm bilgiler ve uygulamalı derslerden oluşan programları ile anne baba adaylarının yanında?

    Gebelik, doğum ve en sonunda kucağınıza alacağınız bebeğiniz... Bunlar anne baba adaylarının hayatında çok özel bir dönemin başlangıcı anlamına gelir. Bilinçli bir hamilelik, konforlu bir doğum ve lohusalık süreci yaşamınız için bebeğinizin bakımına dair pek çok sorunun yanıtını bulabileceğiniz ?Bilinçli Anneler Sağlıklı Nesiller İçin Doğuma Hazırlık Kursu? başlıyor.

    40 hafta süren hamilelik yolculuğunda, anne adaylarının bilinçli hamilelik dönemi geçirmeleri için düzenlenen ?Doğuma Hazırlık Kursu? tüm anne ve baba adaylarına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bebek sahibi olacak çiftler uzman doktorlardan öğrenecekleri bilgiler ışığında bilinçli bir hamilelik dönemi yaşıyor.

     

    Doğuma Hazırlık Kursu; Kayseri Şehir Tiyatrosu Salonu?nda 13 Mart Perşembe günü başlıyor.

     

    HER HAFTA BAŞKA BİR PROGRAM

     

    BİRİNCİ HAFTA

    Kursun birinci haftasında gebelik oluşumu, gebelik süresince anne adaylarında meydana gelen fizyolojik değişiklikler, gebelik süresince risk oluşturabilecek durumlar ele alınıyor. Ayrıca, anne adayı gebelik süresince dengeli ve yeterli beslenme hakkında beslenme ve diyet uzmanları tarafından bilgilendiriliyor. Gebelikte burun solunumunun önemi de anlatılan konular arasında yer alıyor.

     

    İKİNCİ HAFTA

    Kursun ikinci haftasında, kadın hastalıkları ve doğum uzmanları katılımcılara ideal doğum yöntemleri hakkında bilgi veriyor. Anestezi doktoru tarafından doğum ağrısını azaltıcı yöntemler katılımcılarla paylaşılıyor. Gebelik sürecinin ardından bebek doğduktan sonraki süreçle ilgili bebeklik ve çocukluk dönemi aşıları anlatılıyor. Bebeğin banyosu, göbek bakımı ve masajı gibi bebek bakımı ile ilgili bilgiler ebeveynler ile paylaşılıyor.

     

    Program:

    13 Mart- 27 Mart Perşembe / 13.00 ? 16.00 (2 hafta boyunca)

    Kayseri Şehir Tiyatrosu Salonu

     

    Bilgi ve Kayıt: 0352 339 08 11

     

    Katılım ücretsizdir.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.