|   | 
  • Meral Akşener Kayseri'ye geliyor


    Meral Akşener Kayseri'ye geliyor
    MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, önümüzde ki hafta Kayseri'ye gelecek.

    MHP'de kongre yapılıp, yapılmayacağı tartışmaları devam ederken MHP Genel Başkanlığına talip olacak adaylar da il il dolaşarak adaylık süreçlerini canlı tutma çabası içinde.

     

    MHP'de kurultay takvimi belli olmamasına rağmen muhtemel Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, geçen hafta Denizli'ye gitmiş, Denizli'de görkemli bir karşılama töreni düzenlenmişti. 

     

    Her ne kadar MHP Kurultayı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin belirsizlik devam etsede muhtemel Genel Başkan adayları yurdun dört bir yanını karış karış dolaşıyor. İşte bu bağlam da Meral Akşener'in önümüzde ki hafta Kayseri'ye geleceği öğrenildi.

     

    Kayseri'de bazı işadamları ve partililerle temas halinde olan Akşener, Kayseri'ye geldiğinde hem partilileriyle hem de bazı sanayicilerle yüz yüze görüşerek fikir alış-verişinde bulunacak.

     

    Kaynak: Yeni Haber




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.