|   | 
  • Mert Nobre Kayseri'de kalmak istiyor


    Mert Nobre Kayseri'de kalmak istiyor
    Türkiye'de yaklaşık 12 yıl boyunca futbol oynayan Mert Nobre, iki yıl daha sahalarda olacağını ve kariyerini Türkiye'de noktalamak istediğini söyledi.


    İlerleyen yaşına rağmen iki yıl daha sahalarda olacağını ve kariyerini Türkiye'de noktalamak istediğini söyleyen Mert Nobre, Brezilya'nın Curitiba şehrindeki Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin sorularını cevapladı. 

    12 yıl Türkiye'de olduğunu için artık bir Türk gibi düşünmeye başladığını söyleyen Nobre, "Futbol kariyerimden memnunum. Hem Brezilya'da hem de Türkiye'de birçok şampiyonluk sevinci yaşadım. Önümde iki yılım daha var. Gönlümde bu işi Türkiye'de sonlandırıp devamında da yine saha tecrübemi dışarıda değerlendirme arzusu var. Ama gelecekte ne olacağını Allah bilir." diye konuştu.

    Kayserispor'a geri dönüp dönmeyeceği ve teknik direktör Okan Buruk ile ilgili soru üzerine Nobre, şunları söyledi: "Kayseri ile kontrat sürem doldu. Yeni tekliflere bakacağız. Eğer Türkiye olursa en az iki yıl daha Kayseri'de kalmayı çok istiyorum. Ama şu an somut bir durum yok. Geleceği Allah bilir. Okan Hoca'ya gelince kendisini futbolcu olarak da tanıyorum. O zaman da biliyordum iyi bir insandı. Hoca olarak Gaziantep'te iyi işler yaptı. Onunla çalışan arkadaşlarım hep iyi şeyler söylediler. Kayseri için iyi olacağını düşünüyorum."

    Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in yeni sezonda bir hayli zorlanacağını düşündüğünü belirten Brezilyalı oyuncu, "Şenol Güneş'in takımında yeni bir kadro kurulması gerekiyor. Bu uzun bir çalışma ve adaptasyon süresi gerektireceği için Güneş'in işi o kadar kolay gözükmüyor." ifadesini kullandı.

    Ay-Yıldızlı forma içimde ukde kaldı

    Beşiktaş'ta oynadığı dönemde siyah - beyazlı idarecilerin kendisine Türk vatandaşlığına geçme teklifi yaptığında öncelikle milli takım hocasıyla görüşmek istediğini kendilerine ilettiğini belirten futbolcu, "Eğer milli takımın hocası beni takımda oynatacaksa Türk vatandaşı olmak isterim dedim. O zaman takımın başında Fatih Terim vardı. Kendisiyle konuştuğumda bana 'Hakan Şükür yakında ayrılacak, onun yerine koyacak biri lazım' diyerek oynatma sözü verdi. Ama neden olduğunu anlamadığım bir şekilde daha sonra kendisinden herhangi bir davet almadım. Bu da içimde bir ukde olarak kaldı." diye konuştu.

    Nobre, taraftara şu mesajı verdi: "Türkiye'ye dönüp dönemeyeceğimi bilmiyorum ama olur da dönemezsem giydiğim formaların renginden ziyade Türk halkının sıcaklığını hatırlayacağım. Benim de vatandaşı olduğum bu ülkenin insanlarına bana gösterdikleri ilgi için teşekkür etmek istiyorum."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.