|   | 
  • Meslek Liseliler 40 Yıl Sonra Yemekte Buluştu


    Meslek Liseliler 40 Yıl Sonra Yemekte Buluştu
    Kayseri Endüstri Meslek Lisesi?nden mezun olanlar 40 yıl sonra yemekte bir araya geldi.

     Kayseri Endüstri Meslek Lisesi?nden mezun olanlar 40 yıl sonra yemekte bir araya geldi. 
    Kayseri Endüstri Meslek Lisesi mezunları 40 yıl sonra kentte bulunan bir restorantta buluştu. Düzenlenen programda konuşan Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Haspaylan, yılda bir kerede olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, ?Genelde bizler 1970?li yılların ilk yarılarındaki mezunlarız. Aradan 40 sene civarı geçti. Allah hepinizden razı olsun ki, yılda bir kere de olsa bir araya geliyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum? dedi. O zamanın öğretmenlerinden Selahattin Salar ise, bir araya geldiklerinde geçmişe dönük konuları konuştuklarını söyleyerek, öğrencilerine teşekkür etti. Salar, ?Birbirimizi gördüğümüz zamanlar geriye dönüp faullü ya da faülsüz durumlarımızı gündeme getirip şakalaşmak var. Kısmet olursa bir veya birkaç defa daha buluşmak var? şeklinde konuştu.
    Düzenlenen programa Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın da katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.