|   | 
  • Mesut Özil: 'İsveç maçı bizim için final olacak'


    Mesut Özil: 'İsveç maçı bizim için final olacak'
    Almanya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil, Rusya'da devam eden 2018 Dünya Kupası'nda F Grubu'ndaki ilk maçlarında Meksika'ya 1-0 mağlup olmalarının ardından cumartesi günü Soçi'de oynayacakları İsveç karşılaşmasının kendileri için final havasında olacağını belirtti.

    Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Meksika maçında takım olarak hatalar yaptıkları öz eleştirisinde bulunarak, "Artık daha iyi olmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirdikleri için Almanya'da linç girişimine uğrayan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, Dünya Kupası öncesi oynanan hazırlık maçında da ıslıklanarak protesto edilmişlerdi.

    Lothar Matthus, Özil'i eleştirdi 

    Almanya'nın fahri kaptanı unvanına sahip olan Lothar Matthus, Bild gazetesindeki yorumunda Almanya Milli Takımı için, "Kalp yok, sevinç yok tutku yok" eleştirisinde bulundu. Matthus, Meksika maçında Mesut Özil'in milli formayı severek giymediğini, takım oyunu isteği olmadığını ve kalpten oynamadığını söyledi. Lothar Matthus, aynı zamanda Dünya Kupası'ndan sonra Mesut'un milli takımı bırakabileceğini de iddia etti.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.