|   | 
  • Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı!


    Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı!
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun doğu kesimlerinde yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu.

    Meteoroloji'den yapılan açıklamada, gece saatlerinde doğu bölgelerde başlaması beklenen yağışların yarın belli kesimlerde yoğun kar şekline dönüşeceğinin tahmin edildiği belirtilerek vatandaşlar uyarıldı.

     

    Meteoroloji'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle: "Bu gece doğu bölgelerimizde başlayacak yağışların; yarın Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimlerinde) ile Sivas'ın doğusu, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Muş'ta kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde kar yağışı vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.