|   | 
  • Meteoroloji uyardı kar geliyor


    Meteoroloji uyardı kar geliyor

     

     

    Yapılan son değerlendirmelere göre, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Çanakkale, İzmir, Çorum, Rize ve Artvin çevreleri ile Balıkesir'in batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Afyonkarahisar ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

     

    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

    Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla doğu bölgelerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Akdeniz kıyıları ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (40-60 km/sa)olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

    Ankara: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8
    İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 10
    İzmir: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13
    Adana: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 14
    Bursa: Çok bulutlu 10
    Antalya: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 13
    Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 9
    Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 10
    Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 1
    Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 7 

    Kayseri:Parçalı bulutlu 9



    Etiketler Meteoroloji Kar Yağmur

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.