|   | 
  • Meteoroloji’den kar uyarısı


    Meteoroloji’den kar uyarısı
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun iç bölgeleri ile Doğu ve Güneydoğu ile Orta Karadeniz’de kar yağışı beklendiği bildirdi.

    Son bir haftadır tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı bugün birçok bölgede etkisini sürdürecek.
     
    Kar yağışı beklenen bölgeler
    Meteoroloji’nin verilerine göre, bugün Kayseri, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.
     
    Yağmur beklenen iller
    İstanbul ve çevresindeki iller ile Denizli, İzmir, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye dolaylarında ise yer yer şiddetli yağmur görülecek. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada da İzmir’de, hafta başından itibaren kuvvetli yağışın etkili olacağı ifade edildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.