|   | 
  • Metin Feyzioğlu Kaybetti; TBB Yeni Başkanı Erinç Sağkan Oldu


    Metin Feyzioğlu Kaybetti; TBB Yeni Başkanı Erinç Sağkan Oldu
    Türkiye Barolar Birliği'nde yapılan seçimi, mevcut başkan Metin Feyzioğlu kaybetti. Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan, delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeni başkan seçildi.

    Türkiye Barolar Birliği 36. Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gününde başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği için seçim yapıldı. Mevcut Başkan Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Erinç Sağkan’ın aday olduğu seçimde 348 delege oy kullandı. Saat 10.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi.  Yapılan oylamada Erinç Sağkan delegelerin 182’sinin oyunu alarak yeni TBB Başkanı seçildi. Metin  Feyzioğlu'nun oyu ise 156'da kaldı.
     
    ERİNÇ SAĞKAN KİMDİR?
     
    Erinç Sağkan, 24 Nisan 1978 yılında doğdu, 1995 yılında eğitim hayatına başladı. Erinç Sağkan, meslek hayatında Ankara Barosu'nun çeşitli kurul ve merkezlerinde çalışmasının ardından, 2010-2012 yılları arasında Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeliği ve 2014-2016 yılları arasında Ankara Barosu Genel Sekreterliği, 2016 yılından itibaren ise Ankara Barosu Başkan Yardımcılığı görevlerini icra etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.