|   | 
  • Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor


    Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

    Ramazan ayının sonu yaklaşırken mezarlıklar da bayram ziyaretleri için hazır hale getiriliyor.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Asri mezarlık başta olmak üzere Argıncık ve İldem Mezarlıkları’nda başlattığı çalışmalar ile vatandaşların kolay ve rahat şekilde kabir ziyareti gerçekleştirmesini amaçlıyor.

    Vatandaşların huzurlu bir şekilde kabir ziyareti gerçekleştirmesi için mezarlıklarda çevre düzenlemesi, yaya yolu ve yeşillendirme çalışmaları ile mevcut düzen elden geçirilirken, yaşlı ve engelli vatandaşların rahatça kabir ziyareti yapması için de bir takım tedbirler alınıyor. Bu doğrultuda mezarlık içinde ulaşımı sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz araç tahsis edilecek.

    ÜCRETSİZ MEZARLIK SEFERLERİ

    Öte yandan her bayram olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenmesi planlanıyor. 

    Arefe günü Seyyid Burhaneddin Mezarlığı önünden kalkacak araçlar, Asri mezarlıktan başlayarak bütün kapılara uğrayacak ve vatandaşları mezarlıklara ücretsiz olarak taşıyacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.