|   | 
  • MGV Kitap Standı İle Yeniden Faaliyette


    MGV Kitap Standı İle Yeniden Faaliyette
    Milli Gençlik Vakfı?nın haklarının hukuk yoluyla geri alınması ile birlikte MGV faaliyetleri başladı.

     
    Milli Gençlik Vakfı?nın haklarının hukuk yoluyla geri alınması ile birlikte MGV faaliyetleri başladı. Öncelikle vefa gecesi ile çalışmaya başlayan kuruluş şimdi de kitap fuarında yayınevi ile hizmete başladı. 

    Yoğun ilgi gören 2. Kayseri Kitap Fuarı?nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. MGV Yayınları, Anadolu Gençlik işbirliği ile kitap satışlarına başladı. Stand açılışında açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Melikgazi ilçe sorumlusu Mehmet Kumru iyi bir tanıtım gerçekleştirdiklerini belirterek 

    "Kayserimizde okumayı seven gençler az sayıda. Bizde kitaplarımızın tanıtımını yaparak gençlerimizi okumaya teşvik etmeye gayret ediyoruz. İnanıyoruz ki iyi ve güvenilir bir gençlik kitap okuyarak gelecektir. Zengin kültür dünyamızı tanıtmak ve gelecek nesillere taşımak için çalışıyoruz. Gençlerimize çok önem veriyoruz çünkü geleceğimizin onlar olduğunun bilincindeyiz. Ve onların geleceğe donanımlı bireyler olarak hazırlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Hayatın önemini, gençliğin kıymetini bilmelerini istiyoruz. Amacımız ticaret değil, nesil yetişmesidir" dedi.

    Mehmet Kumru, "Kitap fuarı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında onlara tasarruf ederek kitap alma alışkanlığını da kazandırmayı hedefliyor. Bugüne kadar biriktirilen paralar burada faydalı bir amaç için harcanıyor. Bu sevindirici bir durum. Çok yönlü bir gelişim için cebinden harcayarak kitap alarak okumak önemli bir aktivitedir" ifadelerini kullandı. Kumru "Bize düşen görev; yavrularımızı geleceğe fikri ve bedensel olarak en donanımlı şekilde hazırlayabilmek, geleceğin ruhunu, bugünden hazırlamaktır" şeklinde konuştu.

    Gelen alıcılarla birebir ilgilenen Anadolu Gençlik Derneği temsilcisi, gençlerle hizmet etmenin önemini anlatırken özel indirimli kitapların tanıtımını da yaptı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.