|   | 
  • MHP 28. Dönem Kayseri milletvekili adayları açıklandı


    MHP 28. Dönem Kayseri milletvekili adayları açıklandı
    MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi açıklandı.

    MHP Kayseri İl Başkanı  Adnan İncetoprak 3. sıra milletvekili adayı oldu.

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'den 1'inci sıradan aday olduğu listeye göre, mevcut 48 milletvekilinden 43'ü yeniden aday olurken, 5 milletvekili ise listede yer bulamadı. 600 adayın arasından 510'u erkek, 90'ı kadın aday olarak belirlendi. MHP Kayseri'de de ilk sıra milletvekilliği adaylığında mevcut milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir  yer alırken, 2'nci sıra adayı ise mevcut milletvekili Mustafa Baki Ersoy oldu.
    MHP 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi açıklandı. Açıklanan listeye göre Kayseri milletvekili aday listesi şu şekilde: 1 İsmail Özdemir, 2 Mustafa Baki Ersoy, 3  Adnan İncetoprak, 4 Mete Kurt, 5 Mülayim Gül Akarsu, 6 Ergün Eryılmaz, 7 Ertuğrul Yücebaş, 8 Av. Kayhan Saraç, 9 Mustafa Bozkurt 10 Batuhan Berke Başpınar olarak açıklandı.


    MHP'de İl Başkanı Adnan İncetoprak'tan boşalan il başkanlığına teşkilat başkanı Ahmet Bahçovan atandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.