|   | 
  • MHP'de Meral Akşener Harekatı


    MHP'de Meral Akşener Harekatı
    MHP’de bu hafta adaylığını açıklaması beklenen Meral Akşener’in destekçileri kampanya için, “Ülkücüye moral, MHP’ye Meral geliyor” sloganını belirledi.

    “Demir Leydi” ve “Anadolu’nun anası” lakabı ile yola çıkacak olan Meral Akşener’e “Topuklu Efe” lakabı da yakıştırıldı. MHP’de Bahçeli’ye bayrak açan muhalefet kanadı “üs” olarak da Genel Merkez’e yakın plazaları seçti. Geçen hafta babaanne olan Meral Akşener Çukurambar’da, eski Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Servet Sazak ise Balgat’taki bir plazadan ofis tuttu.

     

    Partiyi olağanüstü tüzük kurultayına götürmeye çalışan muhaliflerin ortak hedefi en az 500 delegenin imzasını toplamak. Ayrı ayrı kampanya yürüten Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın, Süleyman Sazak ile Selim Kaptanoğlu arasında temas trafiği de yaşanıyor.

     

    Hırsızdan hesap soracak
     
    Ankara’da Koray Aydın’ı, İstanbul’da ise Meral Akşener’i ziyaret eden İbrahim Ekiz facebook hesabından “Efe olmak, yürek işidir. Erkeği kadını olmaz. Mangal gibi yüreği olana Efe denir. Eğer bu yürek bir kadındaysa işte ben ona ‘topuklu efe’ derim ve bu yüreğin önünde saygı ile eğilirim. Türk milliyetçilerinin ablası masaya yumruğunu vurmaya, hırsızdan, uğursuzdan, bölücüden hesap sormaya geliyor” açıklamasını da yaptı.
     
    Kaynak: Kamil Elibol/Sözcü




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.