|   | 
  • MHP İl Başkanı Mete Eke Manisa Soma İlçesindeki Facia İle İlgili Tazye


    MHP İl Başkanı Mete Eke Manisa Soma İlçesindeki Facia İle İlgili Tazye
    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Manisa?nın Soma İlçesinde meydana gelen olay ile ilgili olarak taziye mesajı yayımladı.Eke, "Türk Milleti Manisa?nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen ve ilk belirlemelere göre...

    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Manisa?nın Soma İlçesinde meydana gelen olay ile ilgili olarak taziye mesajı yayımladı.
    Eke, "Türk Milleti Manisa?nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 205 madencinin hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı ve felaketle karşı karşıyadır" ifadesinde bulunduğu mesajına şu ifadede bulundu:
    "Bu dayanılmaz acı, son yılların en büyük maden faciası olmuş ve bu olayların neticesinde 205 madenci Hakka yürümüştür.
    Meydana gelen olayda halen maden ocağında mahsur kalan işçi sayısının fazla olması ve aradan geçen zamanın işçilerin aleyhine devam etmesi, umutların kırılmasına neden olmuştur.
    Milletimizin duaları Soma halkıyla ve kurtarılmayı bekleyen maden işçilerinedir.
    Bu duygu ve düşüncelerle Yüz karası değil, kömür karası, tek dertleri ekmek parası iken hayatlarını kaybeden madenci kardeşlerime Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine sabrı cemil niyaz ederim. Halen toprak altında mahsur kalan işçilerimizin sağ salim kurtulmaları ve sevenleri ile buluşması Yüce Allahtan dileğimdir."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.