|   | 
  • MHP Kayseri Delegelerinden Bahçeli'ye Tam Destek


    MHP Kayseri Delegelerinden Bahçeli'ye Tam Destek
    MHP'nin Kayseri Üst Kurul Delegeleri, düzenlenen basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tam destek verdiklerini açıkladı.

    MHP'nin Kayseri Üst Kurul Delegeleri, düzenlenen basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tam destek verdiklerini açıkladı. 

     

    MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak 7 Haziran seçimlerinde yakaladığımız başarıyı, maalesef 1 Kasım seçimlerinde koruyamadık. Bu öz eleştirimizi samimice yapıyor ve eksikliklerimizi ivedilikle tamamlayacağımızı vurguluyorum. Ama biz asla milletimize ihanet etmedik. Bayrağımız, dilimiz, vatanımızın bütünlüğü korunsun diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük! Hırsızlık, yolsuzluk yapanlar, rüşvet alanlar hesap versin diye ortaya ilke koyduk. Sadece milletimizi düşündük" dedi.

     

    Ersoy, "Bizim milliyetçiliğimiz Türk milleti için yapılan milliyetçiliktir. Türk milleti için geçmişte bedel ödeyen hareketimiz, gelecekte de her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Türkiye’deki her gelişme haklı duruşumuzu bir kez daha göstermektedir. Ortadoğu bölgesinde bizi başka ülkelerin hesabı için bataklığa saplamaya çalışanlar, Türkiye’yi kaosun ortasında bırakmıştır. Daha bir gün önce 'sınırlarımızı ihlal eden herkesten hesap sorarız' diye alkış toplayan iktidar, ertesi gün 'Moskova ile her türlü anlaşmaya hazırız' noktasına gelmiştir. Bu kimliksiz, kişiliksiz ve vizyonsuz politikalar Türkiye’yi büyük bir felakete doğru sürüklemektedir. 'Sorunsuz komşu' derken, etrafımızda 'Sıfır komşu' kalmıştır. Bu gidişatın sonu maalesef Türkiye’ye büyük bir fatura olarak dönecektir" diye konuştu.

     

    Bahçeli'ye tam destek verdiklerini ifade eden Ersoy, "Kayseri MHP il ve ilçe teşkilatları olarak, genel merkez delegelerimizle birlikte Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrinde olduğumuzu sizlerin huzurunda bir kez daha vurguluyorum. Aziz dava arkadaşlarımızla ve samimi Ülkücülerle el ele gönül gönüle vereceğiz ve mücadelemizde elbet zafere ulaşacağız."

     

    MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise sorulan bir soru üzerine, "Bahçeli ile olmaz diye bir sözüm yok. Geçen hafta 16 ilçemizi birden dolaştım. Orada ‘Bahçeli ile artık olmaz’ diye bir söz geldi. Bunun üzerine ‘Bahçeli ile olmaz diyorsunuz da Sinan Oğan ile olur mu? Devlet Bey olmaz diye bir şey yok, Devlet Bey kendi arzu ettiği müddetçe genel başkanlıkta durur veya 2018 yılında olağanüstü kongreye gidilir, kongrede aday olanlar aday olur, seçilirlerse onlar seçilir. Şu an Sinan Oğan ile olmaz ama velev ki Sinan Oğan genel başkan olsun ben MHP’den istifa ederim’ dedim" diye cevap verdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.