|   | 
  • MHP kurultayında karar çıktı


    MHP kurultayında karar çıktı
    MHP tüzük kurultayında tüzükle ilgili 13 maddede değişiklik kabul edildi.

    Bugün düzenlenen MHP tüzük kurultayında tüzükle ilgili 13 maddede değişiklik kabul edildi.

     

    MHP Olağanüstü Kongresi'nin, 10 Temmuz 2016 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

     

    MHP Tüzük Kongresi'nde, Milliyetçi Hareket Partisi Büyük Olağanüstü Genel Kongresi'nin 10.07.2016 tarihinde olağanüstü olmak üzere Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00’da toplanmasına, toplanamaması veya tamamlanamaması halinde aynı gündem ile 17.07.2016 tarihinde saat 10.00’da Büyük Anadolu Otel'de toplanması oy birliğiyle kabul edildi. Diğer yandan Tüzük Kurulu Raporu oy birliğiyle kabul edildi. Kurultay tüzük değişikliklerinin ardından sona erdi.  

    MHP Genel Başkan Adayı Oğan, kongrenin ardından basın açıklamasında bulundu. Daha kısa ve öz bir tüzük değişikliğinin yapılmasının gerekliliğine vurgu yapan Oğan, “Bunu yaptığımız takdirde bu tür Gemerek mahkemelerinin önünü kesmiş olurduk. Bugün getirilen çok sayıda tüzük değişikliği elbette ki her birisi için ayrı ayrı mahkemeyi beraberinde getirebilir.

     

    İnşallah genel merkez yapmaz bunu. Ama genel merkezimizi de az çok tanıyoruz. Dolayısıyla da genel merkez bir hukuk süreci başlatacak gibi görünüyor” açıklamasında bulundu.  



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.