|   | 
  • MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye Ülkü Ocakları tepkisi


    MHP lideri Bahçeli'den ABD'ye Ülkü Ocakları tepkisi
    MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Ülkü ocaklarından terörist değil, terörizmin can düşmanı çıkar. ABD terörist görmek istiyorsa yanaşmalarına baksın” dedi.

    MHP Lideri Bahçeli: "Üniversite kapılarında öğretim üyelerine meydan okuyan, taş atan, hakaret eden bir güruhun Türk gençliğini değil, hain planları temsil ettiği çok açıktır."

    MHP Lider Devlet Bahçeli: "Milli mücadelede denize süpürdüklerimiz bir kez daha kıyıya çıkmanın arayışındadır"

    MHP Genel Başkanı Bahçeli:"ABD terörist görmek istiyorsa yanaşmalarına baksın"

    MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Duvarlara zulüm 1453'te başladı yazan soysuzlar, kopuklar, çapulcular öğrenci falan değildir düpedüz şehir eşkıyasıdır, PKK'nın DHKP-C'nin tasmasını boğazlarına geçen bunlardır”

    MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Yurt diye bankta yatanlar ajan ve provokatörlerdir, Gezi parkında iç isyana kalkışan bunlardır”

    MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Ülkü ocaklarından terörist değil, terörizmin can düşmanı çıkar”

    MHP Lideri Devlet Bahçeli: "Gençliğin sokağa düşmesi geleceğimizin ayağa düşmesidir, gelecek ayağa düşerse yıkım ve yok oluş kapıya dayanmış demektir”



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.