|   | 
  • MHP''ye sevgi seli


    MHP''ye sevgi seli
    Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekili adayları, ilçe gezileri,ne devam ediyor. Bu kapsamda Pınarbaşı ve Sarız ilçelerini ziyaret eden adaylar yoğun ilgiyle karşılaştı.

     
    Milletvekili adaylarının tam kadro katıldığı seçim çalışmalarında Pazar yeri, STK ve esnaf ziyaretleri yapam Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları aynı gün Pınarbaşı'nda aday tanıtım toplantısına katıldı.

    Adaylardan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci, Süleyman Korkmaz, İsmihan Gülser Üçok, Metin Soylu, Mehmet Özmen, Eser Türkistanlı Saka, Mete Taştan ve Sevim Koçyiğit toplantıda birer konuşma yaparak partilileri ve halkı selamladı.

    Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Pınarbaşı ilçesinin önemine değindi. Ersoy, " Öncelikle İl Başkanı olduktan sonra genişletilmiş ilk istişare toplantısını yaptığımız Pınarbaşı'nda yeniden bulunmaktan çok mutlu ve heyecanlı olduğumu ifade etmek istiyorum. Çünkü Pınarbaşı bizim için, Türkiye için, Dünya için çok önemli bir yere sahip. Dünya Türklüğünün lideri Ülkücü Hareketin kurucusu merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in ata toprağıdır burası. Bundan dolayı bizim için çok kıymetlidir. Allah sevgisini, vatan ve millet sevgisini öğrendiğimiz öğretmenimiz liderimiz Başbuğumuzu bu vesile ile yad ederim."

    Adayların tanıtm programının ardından Ersoy sözlerini şöyle noktaladı, " Bu adaylarımızı önce alemlerin Rabbi Yüce Allah'a, sonra siz değerli Pınarbaşılılara emanet ediyorum, sözlerimi bitirirken hepinizi muhabbetle selamlıyorum, yolumuz bahtımız açık, Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olsun."

    Sarız'da MHP'li adaylara yoğun ilgi

    MHP'li adaylar Sarız İlçesi'ni de ziyaret etti. Konvoylarla karşılanan MHP'li adaylar için kurban kesildi. Daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yapıldı. Ata toprağında yoğun ilgiyle karşılaşan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'na vatandaşlardan tam destek geldi. 





    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.