|   | 
  • Millet İttifakı Eskişehir Bağları’nda Gövde Gösterisi Yaptı


    Millet İttifakı Eskişehir Bağları’nda Gövde Gösterisi Yaptı

    Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sema Karaoğlu, Eskişehir Bağları Gecekondu Önleme Bölgesi sakinleriyle buluştu.

    Osmanlı Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa ilgi büyüktü. Burada bölge sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan ve ilgiyle dinlenen Başkan Adayları Ataş ve Karaoğlu, yapacakları çalışmaları ile bölgenin refah ve yaşanabilirlik seviyesini yükselteceklerini ifade etti.

    Millet İttifakı Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Karaoğlu, “Yüzlerce kişinin katılımıyla coşku içerisinde geçen buluşmada Millet İttifakı olarak projelerimizi anlattık, sorunlarla birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

    Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dursun Ataş da ayrım yapmadan hizmet etme sözü verdiklerini ve bunu gerçekleştireceklerini belirterek, “Eskişehir Bağları bölgemizde Danişment, Selçuklu ve Osmanlı Mahallesindeki hemşehrilerimizle biraya gelip, istişare toplantısı yaptık. Sorunlarına çözüm önerilerimizi anlattık. Söz verdik, kimseyi ayırt etmeden hemşehrilerimizle birlikte bu şehri yöneteceği” diye konuştu.

    DANİŞMENTGAZİ SEÇİM OFİSİ AÇILDI

    Öte yandan Millet İttifakı İyi Parti Danişmentgazi Mahallesi seçim ofisinin de açılışı yapıldı.

    Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dursun Ataş ve Melikgazi Belediyesi Başkan Adayı Sema Karaoğlu’nun yanı sıra partililer ve çok sayıda mahalle sakininin katılımıyla gerçekleşen açılışta birlik beraberlik ve ayrım yapmadan hizmet etme vurgusu yapıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.