|   | 
  • Milletimizin Başı Sağ Olsun


    Milletimizin Başı Sağ Olsun
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden faciası nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

    Başkan Hiçyılmaz, ?Özel bir maden ocağında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 200?den fazla maden işçisinin hayatını kaybetmesi herkesi derinden üzmüştür. Ülke olarak yaşanan acı çok büyüktür. Milletimizin başı sağ olsun? dedi.
    Başkan Hiçyılmaz, kazanın bilançosunun çok ağır olduğunu belirterek, ?Madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz. Başbakanlık tarafından Milli Yas ilan edilmiştir. İnşallah bundan sonra böyle olayları millet olarak yaşamayız? diye konuştu.
    Hiçyılmaz mesajını şu ifadelerle sürdürdü:
    ?Kazada hayatını kaybeden madencilerimize Yüce Allah?tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı olarak kurtulan madencilerimize acil şifalar dilerken, ocakta mahsur kalan işçilerimizin bir an önce kurtarılmasını bekliyor ve dua ediyoruz.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.