|   | 
  • MİLLETVEKİLİ BAKIR EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU


    MİLLETVEKİLİ BAKIR EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU
    AK Parti Kayseri Milletvekili Prof.Dr.Pelin Gündeş Bakır, Kayseri'de ihtiyaç sahibi 4 aileyi ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

     Ak Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri'de ihtiyaç sahibi 4 aileyi ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

    Milletvekili Prof. Dr. Bakır, Talas ilçesinin Reşadiye Mahallesi'nde ikamet eden aileyi ziyaretinde, en küçüğü 47 yaşında 3 zihinsel engelli kızı ile beraber yaşayan ve onlara bakmak zorunda olan N.H. ile bir süre sohbet etti. Bakır, aileye yapılan yardımlarla ilgili bilgi aldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kayseri İl Müdürü Süleyman Karadeli ile görüşerek, 3 engelli kişinin bakımı için tek bakım parası alan anneye ikinci bir maaş bağlanmasını istedi.

    Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, daha sonra aynı mahallede oturan, 38 yıl önce kocası tarafından terk edilen N.Y.'yi evinde ziyaret etti. Ev sahibi ile sohbet eden ve ailenin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Bakır, yetkililerden, yaşlılık maaşı ile geçinen yaşlı kadına AŞ evinden yemek temin edilmesini istedi.

    Kayseri Milletvekili Bakır, ardından Çorakçılar Mahallesi'nde yaşlılık maaşı ile geçimini sağlayan T.S. ve M.S. çiftini ziyaret ederek, kendilerine bakmakta zorlanan yaşlı çifti Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ne yerleşmeleri konusunda ikna etmeye çalıştı. Prof. Dr. Gündeş Bakır, aynı yerde oturan, eşi cezaevinde bulunan ve yardımlarla geçimini sağlamaya çalışan bir çocuk annesi 27 yaşındaki K.K.'yı da ziyaret ederek, İŞKUR Müdürlüğü'nden iş bulunmasını istedi.

    Pelin Gündeş Bakır, ziyaretleri sırasında, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını sizlere getirdim. Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yılda gerçekleşen ekonomik büyümesi yoksulluğu azalttı. Başbakanımızın liderliğinde, Türkiye'de günde 2 doların altında geliri olan fert kalmadı. Türkiye büyük bir ülkedir, vatandaşlarına bakabilecek güçtedir. Bugüne kadar nasıl ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmuşsak, bugünden sonra da aynı şekilde desteklerimiz devam edecektir." diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.